Despre Noi

Noi, cei de la ATV SIRIU, suntem oameni de-ai locului, un grup de pasionati atat de de drumetii in natura, cat si de masini si motoare. In 2022 am combinat cele doua pasiuni intr-un proiect de suflet si am hotarat sa impartasim si celorlalti entuziasmul si adrenalina unei plimbari cu ATV-ul, intr-o experienta de neuitat.

Te invitam sa descoperi o noua fata a vacantei la Siriu, o aventura pitoreasca, parcurgand impreuna trasee on si off road, inconjurati de munti si dealuri. Vom trece impreuna de pe asfalt, pe drum de tara sau forestier, prin paduri neumblate, miristi si parauri reci, inconjurati la tot pasul de peisaje uluitoare.

Daca ai de gand ca in concediul acesta sa ai parte de o aventura pe care sa o povestesti celor de acasa, suna-ne!

Iubim aventura, ne place sa descoperim trasee pe care nu le putem parcurge cu masina si suntem dependenti de adrenalina pe care ne-o ofera o cursa pe 4 roti, in off-road! Si pentru ca noua ni se pare acest gen de distractie atat de tare, am decis sa o facem disponibila si altor iubitori de aventura. In Siriu sunt multe locuri interesante si instagramabile, de vazut si de distribuit in imagini. Trebuie doar sa inchiriezi un ATV bun si sa pornesti la drum!

Daca faci parte deja din aceasta liga, poti sa iti alegi singur un traseu si sa o iei din loc. Daca esti incepator, putem sa iti propunem noi un traseu in functie de abilitatile tale de condus sau te putem insoti, pentru si mai multa siguranta.

Te provocam sa iesi din zona ta de confort si sa te aventurezi intr-o cursa pe toate tipurile de teren, in care te vei distra, iti vei testa abilitatile de condus si te vei incarca cu adrenalina! Iti punem la dispozitie ATV-uri puternice, stabile si echipament de protectie constand in casca si manusi.